Cadeau BBQ liefhebber

11 cadeau ideeën voor BBQ liefhebber

Een BBQ liefhebber kun je altijd blij maken met leuke producten en accessoires voor de BBQ. Hiervoor ben je bij ECHT aan het juiste adres. Wij hebben een mooi assortiment in onze webshop voor alle BBQ liefhebbers! Met natuurlijk de leukste cadeau-ideeën. Wij geven je graag 11 cadeau ideeën voor een BBQ liefhebber! Bestel direct in onze webshop en en hebt het binnen 2 dagen in huis.

1. SiCQ goed BBQ-boek

Lekkere gerechten maken op de barbecue: wie wil dat nu niet? Het wordt nog beter als het om gezonde, smakelijke gerechten gaat. Dit leuke boek geeft je alles wat je nodig hebt om de beste maaltijden te bereiden op de barbecue, terwijl je ook geniet van een goed verhaal. Daarmee is dit allereerste gezonde BBQ-boek écht uniek.

Cadeau BBQ Liefhebber

2. ECHT® Sabatier Integra Vleesmes

Als echte BBQ liefhebber kun je natuurlijk niet zonder vleesmes van de beste kwaliteit. De echte barbecuemaster heeft een vlijmscherp mes nodig! Dan is ons ECHT® Sabatier Integra Vleesmes, gemaakt van rvs, een echte aanrader. Dit naadloos afgewerkte vleesmes is onmisbaar in de collectie accessoires van echte BBQ professionals!

3. ECHT BBQ Rub pakket

Lekker, lekkerder, lekkerst! Je wilt natuurlijk een bijzondere, unieke en vooral volle smaak geven aan de gerechten die je op de barbecue maakt. Dit kan zeker, met ons ECHT BBQ Rub pakket. Dit pakket bevat alle smaken, namelijk de Pork Dry Rub, de Meat Fish Dry Rub, de Chicken Dry Rub en de All Use Dry Rub. Smakelijker wordt het niet!

4. ECHT® Sabatier Integra Vleesvork

Een vleesvork is natuurlijk onmisbaar voor de echte BBQ liefhebber. Het hanteren van een goede vleesvork hóórt gewoon bij het barbecueën! In ons assortiment vind je de ECHT® Sabatier Integra Vleesvork, een vleesvork van uitzonderlijke kwaliteit voor de echte BBQ liefhebbers.

5. Een zak houtskool!

Een echte BBQ liefhebber heeft nooit teveel houtskool in zijn bezit. Met een zak ECHT houtskool maak je altijd de jarige blij. Probeer eens onze paarse of blauwe zak. Deze geven een andere beleving op de barbecue.

6. ECHT® Chunk Set Beuk, Eik en Hickory

Niet iedere BBQ liefhebber maakt gebruik van chunks, maar wie er wel gebruik van maakt wil niet meer anders. Speciaal voor iedereen die het eens wil proberen hebben wij de ECHT® Chunk Set Beuk, Eik en Hickory, een handige probeerset voor het roken tijdens de barbecue. Ideaal om direct je favoriet te ontdekken!

7. ECHT® Cederhouten BBQ plank large

Steeds meer BBQ liefhebbers gaan ook met vis aan de slag op de barbecue. Goed idee, want er zijn heerlijke gerechten mee te maken. Wil je de vis een unieke, heerlijke smaak mee geven? Dan maak je hiervoor gebruik van de ECHT® Cederhouten BBQ plank. Hiermee zorg je voor een smaak die je nooit meer vergeet!

8. ECHT® Hotsticks Kokosbriketten 10kg

Wil je aan de slag met vlees dat wat langer nodig heeft om de garen, of maak je gebruik van een open grill? Dan is het gebruik van ECHT® Hotsticks ideaal. Deze branden niet alleen lang, maar ook heel constant. Deze briketten kunnen op houtskool worden gelegd om ervoor te zorgen dat ze wat sneller goed branden.

9. ECHT® Diamant Sabatier Steakmessen Set

Als je een heerlijk stuk vlees hebt klaargemaakt op de barbecue, dan wil je niet eindeloos moeten ‘hakken’  om er een lekker hapje van te kunnen nemen. Je hebt goede, scherpe steakmessen nodig! Onze ECHT® Diamant Sabatier steakmessenset is ideaal om alles wat van de barbecue komt soepel te snijden.

10. ECHT® Professional Kerstbal

Een echte BBQ liefhebber is natuurlijk het hele jaar door een echte BBQ fan. Speciaal voor deze doorgewinterde BBQ fans hebben wij een unieke ECHT® Professional kerstbal in ons online assortiment. Een unieke toevoeging aan elke kerstboom en een perfect presentje voor onder de boom!

11. ECHT® Opinel Zakmesje

Het is natuurlijk altijd handig om een goed zakmes bij de hand te hebben als je gaat barbecueën. Ideaal om zakken houtskool en briketten mee open te snijden, maar natuurlijk ook voor het openen van diverse verpakkingen van producten voor op de barbecue. Het ECHT® Opinel zakmes is een luxe zakmes met een heft van beukenhout.

Bestel direct het ideale cadeau voor de BBQ liefhebber!

Bij ons kun je voor elke BBQ liefhebber de beste cadeautjes vinden, tegen een aantrekkelijke prijs. Bekijk al onze mogelijkheden online en bestel direct. Natuurlijk zorgen wij voor een vlotte bezorging. Wil je eerst meer informatie of advies bij het maken van je keuze? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.