Houtskool of Briketten

Houtskool of Briketten

Het einde van het jaar komt langzaam dichterbij en dat is altijd een mooi moment om nog even achterom te kijken voordat we het nieuwe jaar in stappen. Als barbecuefanaten mogen we toch wel zeggen dat 2022 een cadeautje was. Natuurlijk, de langere perioden van warmte en droogte hebben een negatief effect gehad op de natuur en dat is zeker iets om even bij stil te staan. De watertekorten hebben zich inmiddels weer opgelost en de natuur krijgt de tijd om te herstellen. Voor de echte barbecue-masters was het natuurlijk een heerlijk BBQ-seizoen afgelopen zomer.

Heet, heter, heetst in de zomer van 2022!

Kijken we echt alleen naar het BBQ-weer, dan hebben we natuurlijk een fantastisch jaar achter de rug. Er waren dagen bij dat we al peentjes zweetten bij het liften van een vinger. Buiten eten is langere tijd de standaard geweest en we hebben allemaal goed gebruik kunnen maken van de barbecue. Heerlijk! We kunnen allemaal terugkijken op een prachtige zomer, met veel zon en veel lekkere barbecuefeestjes en -avonden met goed gezelschap. Daar tekenen we voor als het om het komende jaar gaat!

Houtskool of Briketten, waar kijken we naar uit in 2023?

De zomer lijkt inmiddels al weer ver achter ons te liggen. Het goede nieuws daaraan is natuurlijk dat de komende zomer alweer in aantocht is. Met een beetje geluk kunnen we in de lente alweer genieten van een fijne barbecue hier en daar. Daarnaast kun je natuurlijk zeker ook lekker barbecueën als het buiten nog wat frisser is. Zo gaven wij je bijvoorbeeld ook leuke tips voor een herfstbarbecue, welke je ook perfect in de lente kunt gebruiken en zelfs in de winter! Toch, uiteindelijk kijken we vooral weer uit naar een mooie zomer met veel zonnige dagen waarop we lekker de barbecue aan kunnen steken en ook buiten kunnen genieten van de lekkerste gerechten.

Bestel ook in 2023 de beste houtskool of Briketten voor de barbecue

Natuurlijk staan wij ook in 2023 weer voor je klaar. Je bestelt bij ons de beste houtskool, maar ook andere hoogwaardige producten die een echte barbecue-master gewoon móet hebben. Voor nu willen wij je natuurlijk vooral heel fijne feestdagen wensen. Ga je genieten van een eindejaar barbecue? Maak er dan een feestje van met elkaar. De allerbeste wensen voor 2023 en we zien je graag weer terug in het nieuwe jaar. Tot dan!