JustForKoks Kamado met Houtskool van ECHT

JustForKoks testen nieuwe Urban Chef Kamado met ECHT® Houtskool

”Voor koks, met ballen!”. Zo luidt de slogan van JustForKoks. Op hun eigen website schrijven vele artikelen over hoe zij verschillende barbecues testen. Wij delen graag vandaag hun bevindingen over de Intratruin Urban Chef Kamado met jou!

JustForKoks: Grillmeesters met ballen!

JustForKoks zijn een gewaardeerde blog en BBQ-experts die onze passie voor het goede buitenleven delen. Als ECHT® zijnde, zijn we enorm blij met hun enthousiaste en goede reviews. Onlangs hebben zij de Urban Chef Large Deluxe Kamado van Intratuin onder de loep genomen met een gloednieuwe blog, waarin zij ons houtskool aanbevelen als de beste keuze voor de perfecte BBQ-ervaring. 

Hieronder volgt een korte samenvatting van hun Urban Chef Large Deluxe Kamado-ervaring!

Unboxing

Deze Urban Chef Deluxe Kamado arriveerde in een stevige kartonnen doos op een wegwerp pallet, wat zorgt voor een veilige levering zonder beschadigingen. 

JustForKoks nodigde de buren uit om samen de BBQ in elkaar te zetten en binnen 20 minuten stond het onderstel klaar. Conclusie? De kamado zelf was eenvoudig te monteren, wat aantoont dat dit product voor iedereen toegankelijk is.

Eerste gebruik​

Voor de test gebruikte JustForKoks houtskool van ECHT® en om nog specifieker te zijn onze Professional-variant. De koks met ballen (Just4Koks-slogan) gaven aan dat de grote stukken houtskool van Professional zorgen voor een stabiele, hoge temperatuur en minimale rookontwikkeling. 

Binnen een kwartier bereikte de Kamado al de 175 graden en klaar voor een heerlijke Beercan Chicken en gemarineerde zalm.

Conclusie

Kortom, de Urban Chef Large Deluxe is een indrukwekkende Kamado. Just4Koks kregen de barbecue snel en gemakkelijk op temperatuur kon brengen en houden. 

Dankzij onze ECHT® houtskool konden de koks ontspannen grillen zonder constant de temperatuur te moeten controleren. 

JustForKoks hebben aangegeven ons houtskool als prettig te ervaren door de gebruiksvriendelijkheid, robuuste bouw en veelzijdigheid. Dankzij de combinatie van een uitstekende kamado zoals deze Urban Chef Kamado en ons houtskool, is elke BBQ met ECHT® een gegarandeerd succes.

Bedankt JustForKoks voor de leuke blog. Klik hier om de originele blog te lezen en mocht je meer willen weten over deze BBQ-chefs, volg ze dan via de JustForKoks-Instagram.