ECHT® Houtskool & Briketten Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn niet zomaar gebruikers; het zijn ware meesters van de barbecue die onze waarden delen en de kunst van het grillen tot in de perfectie beheersen. Deze getalenteerde pitmasters, chefs en grillliefhebbers hebben ECHT® houtskool en briketten tot hun favoriete brandstof gekozen en laten zien wat er mogelijk is met de beste kwaliteit houtskool en briketten.

Leer onze ambassadeurs kennen, ontdek hun verhalen en laat je inspireren door hun passie voor heerlijk (op houtskool gegrild) eten.

Ambassadeur: Bas van @bvbbqs

Dit is Bas, een (ex)chef-kok en een echte BBQ-enthousiasteling. Hij deelt regelmatig foto’s van zijn culinaire creaties.

Hier is alvast een voorproefje:

Een grain fed tri tip / maminha met SPG rub en gepofte paprika van de rotisserie, gerookt op walnotenhout. Daarnaast serveert hij een soort chimichurri met gepofte paprika. Het resultaat is heerlijk!

Bas deelt zijn recepten en creaties ook op Instagram. Neem zeker een kijkje: Insta: @bvbbqs

Ambassadeur: Daniel van @bbq_pannie

Daniel Pannenborg, bekend op Instagram als @bbq_pannie, is een getalenteerde content creator gespecialiseerd in BBQ.

 Hij maakt prachtige foto’s en video’s van zijn culinaire meesterwerken, waarmee hij zijn volgers inspireert. Als ambassadeur voor ons merk ECHT® deelt Daniel zijn passie voor barbecueën en hoogwaardige producten.

 Volg hem voor smakelijke inspiratie en BBQ-tips.

Ambassadeur: Marius van @maikelsbbq

Marius, beter bekend als @Maikelsbbq op Instagram, is een gepassioneerde BBQ-liefhebber en content creator.

Hij deelt verbluffende foto’s en video’s van zijn BBQ-creaties en biedt daarnaast recepten en blogs aan op zijn website, https://maikelsrecepten.com.

Als ambassadeur voor het merk ECHT® inspireert Marius zijn volgers met zijn kennis en liefde voor barbecueën. Bezoek zijn pagina voor heerlijke BBQ-ideeën en nuttige tips.

Ambassadeur: Michael van @michael_backyardbbq

Als ambassadeur voor het merk ECHT® inspireert Michael, bekend als @michaels_backyard_bbq op Instagram.

Zijn volgers met zijn passie en vakmanschap in barbecueën. Hij deelt indrukwekkende foto’s en video’s van zijn BBQ-creaties op Instagram

Volg Michael voor heerlijke BBQ-inspiratie en om zijn diensten te ontdekken.

Ambassadeur: Niels van @niels_bbq

Bij ECHT® zijn we trots op Niels Huisman als ambassadeur. Naast zijn gezin en werk is Niels vaak achter de BBQ te vinden. Voor hem is BBQ-en een beleving: buiten zijn en op vuur gerechten bereiden, van langzaam garen met rookhout tot snel grillen van een steak.

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot het bedenken, bereiden en fotograferen van meerdere gerechten per week. Op Instagram deelt hij zijn recepten, te vinden op www.nielsbbq.com.

 

Ambassadeur: Rene van @bbqkokkie

Bij ECHT® zijn we verheugd om Rene, bekend als @bbqkokkie op Instagram, als ambassadeur te hebben. 

Rene is een gepassioneerde BBQ-liefhebber die zijn liefde voor barbecueën tot een kunst heeft verheven. Hij deelt regelmatig zijn culinaire meesterwerken, van langzaam gegaarde stukken vlees tot perfect gegrilde steaks, allemaal met de beste technieken en ingrediënten.

Rene’s Instagram-account, @bbqkokkie, is een bron van inspiratie voor BBQ-liefhebbers overal ter wereld. Volg hem voor smakelijke ideeën en tips.

Ambassadeur: Roel van @gilly-bbqchef

Bij ECHT® zijn we verheugd om Roel, bekend als @gilly-bbqchef op Instagram, als ambassadeur te hebben.

Roel is niet alleen een private BBQ chef, maar ook een ervaren workshopinstructeur die zijn passie voor BBQ graag deelt. Hij creëert prachtige gerechten en deelt zijn expertise met zijn volgers.

Volg Roel voor inspirerende BBQ-creaties en overweeg zijn workshops voor een hands-on BBQ-ervaring.

Ambassadeur: Bert van barbecue_grill_time

Bij ECHT® zijn we trots om Bert, bekend als @barbecue_grill_time op Instagram, als ambassadeur te hebben. Bert is een gepassioneerde BBQ-liefhebber die zijn volgers inspireert met heerlijke BBQ-creaties en handige tips. 

Naast zijn indrukwekkende grillvaardigheden deelt hij regelmatig zijn favoriete technieken en recepten, waardoor hij een bron van inspiratie is voor BBQ-fans.

Volg Bert voor smakelijke ideeën en waardevolle BBQ-inspiratie.

 

Terug naar boven
Product has been added to your cart